Tänä päivänä jokainen yritys ja järjestö tarvitsee sisältöjä, jotka herättävät tunteita ja tuottavat toimintaa: tykkäyksiä, jakoja, näkyvyyttä, vaikuttavuutta ja myyntiä.

Koukuttavat tarinat ja kiinnostavat jutut tuovat kävijävirtaa kotisivuille, mikä taas nostaa näkyvyyttä netissä. Määrä ei enää korvaa laatua sosiaalisessa mediassakaan, vaan on panostettava laatuun: tehtävä sisältöjä, jotka herättävät lukijassaan niin voimakkaan tunteen, että hänen on PAKKO toimia: jakaa, allekirjoittaa,  osallistua, ostaa…

Tilaa työtiimille tai ryhmällenne työpaja, jossa saatte työkalut koukuttavien tarinoiden luomiseen ja jossa myös yhdessä ideoitte tarinoita ja työstätte niitä yhdessä toimittaja, bloggaaja, kolumnisti, viestintäkonsultti Ira Koivun kanssa. 

VTM Ira Koivu (os Huovinen) on kirjoittanut työkseen vuodesta 1996: hän ollut toimittajana muun muassa Ilta-Sanomissa ja Helsingin Sanomissa ja toimituspäällikkönä aikakauslehdissä sekä päätoimittanut Kirjastolehteä.  Lisäksi häneltä on julkaisu yksi tietokirja: Vapaa viinistä – miten elämä muuttuu kun pistää korkin kiinni.

 

Työpajan kesto 5 h

Osallistujamäärä max 15 hlöä

Työpajan hinta on 1500  €

(15 hengen ryhmässä 100 €/hlö)

Hintaan lisätään arvonlisävero

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Pin It on Pinterest