kehittävä kehityskeskustelu -koulutus esimiehille, mentoreille

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kehityskeskustelu hyödyttää koko työyhteisöä. Parhaimmillaan se lisää luottamusta ja sitoutumista, tuo esiin arvokasta tietoa ja auttaa kehittämään prosesseja sujuvammiksi. 

Kehityskeskustelu, pakkopulla vai kehittämisen työkalu?

Kehityskeskustelu on liian usein hukattu mahdollisuus ja rutiininomainen lomakkeentäyttösessio, josta ei jää muistijälkeä -eikä siten myöskään vaikutusta.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kehityskeskustelu vahvistaa luottamusta ja sitoutumista, ja parhaimmillaan kehittää koko työyhteisöä. Se on ainutkertainen tilaisuus saada hiljaista tietoa, kartoittaa työntekijöiden osaamista, kehitystarpeita sekä käyttämätöntä potentiaalia.

Muna vai kanan Kehittävä kehityskeskustelu -koulutuksessa perehdytään kehityskeskustelun ja johtamisen parhaisiin käytäntöihin, kehityskeskustelun tavoitteisiin ja konkreettisiin keinoihin saada kehityskeskustelusta mahdollisimman hyödyllinen kaikille osapuolille. Tarkastelemme myös erilaisten ihmisten prioriteetteja: mikä saa erilaiset ihmiset sitoutumaan, mikä motivoi ja mikä aiheuttaa stressiä.

 

Koulutuksessa suositellaan käytettäväksi DISC-vuorovaikutusanalyysia. Käyttäytymistyylit on jaettu DISC-ympyrällä neljään pääluokkaan:

D (Hallitseva)

i (Vaikuttava)

S (Vakaa)

C (Tunnontarkka)

Lisäksi profiili kuvaa kahdeksaa prioriteettia, jotka kuvaavat asioita, jotka henkilö kokee tärkeiksi. 

Kehittävä kehityskeskustelu -koulutuksen jälkeen…

N  Voit saada kehityskeskusteluista aidosti lisäarvoa tuottavan työkalun.

N Tiedostat millaisia tavoitteita voit asettaa kehityskeskustelulle. 

N Ymmärrät, miten erilaiset ihmiset sitoutuvat ja motivoituvat. 

N Tiedät miten sinun tulee toimia, jotta kehityskeskustelu onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

N Ymmärrät mitä eri ihmiset priorisoivat tehdessään päätöksiä.

N Saat konkreettisen työkalun kehityskeskustelujen tueksi. 

Kehittävä kehityskeskustelu -koulutus

Ryhmäkoulutuksena

Osallistujamäärä max 15 hlöä
Toteutus: toistaiseksi vain etävalmennuksena
Kesto: 1 päivä tai 3 x 2 h

Koulutus sisältää:

Koulutuksen

Yksilölliset DISC -raportit ja niiden tulkinnat

Tiimi/työyhteisö DISC -kartalla raportin ja tulkinnan

Harjoituksia, joiden avulla opittua tietoa syvennetään

Koulutusmateriaalit

Hinta

2500 €

Hintaan lisätään arvonlisävero & DISC -analyysin hinta /osallistuja

Yksilöcoaching

Kesto: 3 h x 2 h

Toteutus: Toistaiseksi vai etävalmennuksena

Koulutus sisältää:

Koulutuksen

Yksilöllisen DISC-raportin ja sen tulkinnan

Harjoituksia, joiden avulla opittua tietoa syvennetään

Koulutusaineistot

Hinta

1500 € + alv 24%

Raami Arkkitehdit Oy:n henkilöstölle tehtiin DISC®-vuorovaikutusvalmennus ja lisäksi esimiehille Kehittävä kehityskeskustelu -koulutus

 

{

Viestintätoimisto Muna vai kana Oy:n Ira Koivu veti meidän 34 hengen työyhteisölle Everything DISC -tiimin vuorovaikutusvalmennuksen ja lisäksi mentoreille kehityskeskustelu-koulutuksen.

Haimme koulutukselta lisää työkaluja vuorovaikutukseen, sillä yritys kasvaa koko ajan ja työyhteisöön tulee uusia jäseniä.

Meillä ei ollut työyhteisössä ilmaantunut mitään ongelmia ja tiedossa oli, että olemme hyvä tiimi – mikä sitten myös koulutuksessa varmistui.

Vaikka osalla meistä oli entuudestaan kokemusta vuorovaikutustyökaluista ja -opeista, koulutus antoi vielä lisää työkaluja viestintään.

Mentoreiden koulutus oli erittäin hyvä ja konkreettinen; saimme siitä paljon työkaluja kehityskeskusteluun ja palautteen antoon. Molemmissa koulutuksissa oli mukavasti vuorovaikutteisuutta ja keskustelua, vaikka ne pidettiinkin Covid-19 -pandemian vuoksi etäyhteyksin.

Kouluttaja oli ottanut hyvin meidän porukan haltuun, ja onnistui myös aktivoimaan käyttämään koulutuksessa saatuja työkaluja.

Suosittelen ehdottomasti Muna vai kanan koulutusta kaikille, jotka haluavat panostaa vuorovaikutuksen parantamiseen ja sitä kautta työhyvinvointiin.

Kirsi Kolehmainen
talous- ja hallintopäällikkö
Raami Arkkitehdit Oy

Asiakaspalaute: Neste Oyj

Neste Oyj:n Operointi-, osaaminen ja resurssit -tiimille tilattiin Viestintä & Tiimi -valmennuspäivä DISC-analyysiä ja tarinankerronnan menetelmää hyväksi käyttäen.  Päivän tavoitteena oli vahvistaa tiimiä ja käydä läpi viestinnän yleisimpiä lainalaisuuksia ja keinoja vähentää viestintäkatkoksia.

N

100 % koki, että tiimi vahvistui koulutuksen ansiosta

N

85 % koki saaneensa hyödyllistä tietoa viestinnästä

”Yleisesti ottaen mukava päivä, johon kaikkien oli uskoakseni helppo liittyä mukaan. Koulutuksessa oli rento ja innostava tunnelma.”

Valmennusten yleisarvosana:



{

Valmennuksen sisältö oli kiinnostava ja arvostan tapaa, jolla se räätälöitiin kouluttajan toimesta juuri minun tarpeisiini, huomioiden oman taustani.

Ira Koivu on innostava ja fokusoitunut valmentaja, joka pystyy luomaan hyvän yhteyden asiakkaan kanssa, jolloin tulosten läpikäynti on nautinnollista ja sujuvaa.

Iralla on kyky tuoda esiin uusia näkökulmia ja hänen vahva viestintäosaamisensa tuo syvyyttä koulutuksen sisältöön.

Kari Heikkinen
Senior advisor,
Neuvoa Avisors Ltd

 

{

Koulutus oli todella hyödyllinen ja huippukiinnostava, suosittelen sitä muillekin. DISC-coaching auttoi tunnistamaan ja kehittämään omia vahvuuksia ja heikkouksia vuorovaikutustaidoissa. Ira Koivu on ammattitaitoinen valmentaja, joka on aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja auttamisesta.

Terhi Päivärinta
Kaunisliike Oy

{

EverythingDisc oli helppo ja nopea tehdä. Tulosraportti oli helppolukuinen ja visuaalinen. Ja ne tulokset… häkellyttävän osuvat! Kuin itse olisin ne kirjoittanut mutta jotain uuttakin tuli; vahvuuksia alueilta, joilla en niitä uskaltanut ajatella olevan. Me suomalaisethan mieluusti näemme itsessämme vain vikoja.

EverythingDisc ei kuitenkaan ole pelkkä profiilinmäärityshaastattelu, joita löytyy netistäkin, vaan se tarjoaa myös syvempää tulkintaa henkilökohtaisen profiilin motivaatio- ja stressitekijöistä sekä täsmävinkkejä niiden hallintaan. Nämä vinkit tulevat taatusti käyttöön!

Erityisen hyödyllisinä koin D,I,S ja C -tyylien esittelyt  ja strategiset neuvot, joiden avulla pystyn kohentamaan vuorovaikutusta erilaisten ihmisten kanssa muutosjohtajan työssäni. Koko tiimin profiloiminen ja liittyminen pilvipalveluun tarjoaa varmasti parhaan mahdollisen hyödyn tiimityöhön parantamalla keskinäistä ymmärrystä ja vuorovaikutusta.”

Paula Turunen
projektiylilääkäri K-HKS
nuorisopsykiatrian erikoislääkäri

{

Iran DiSC profiilien läpikäyntitilaisuus oli perusteellinen ja motivoiva. Hän oli saanut tiivistettyä asian selkeäksi ja tiiviiksi paketiksi. Suosittelen DiSC työkalua ja siihen liittyvää valmennusta kaikille aloittaville tiimeille. Yhteistyö saa näin loistava alun.”

Salla Alajoki
R&D Project Manager, Vaisala Oyj

{

Olen aiemmin käynyt viikon kestäneissä psykologissa testeissä, ja yllätyin, että DISC-analyysin tulokset olivat lähes yksi yhteen syvällisten psykologisten tutkimusten tulosten kanssa. DISC on työkaluna helppo ja nopea. Kysymyksiin käytettyyn aikaan nähden se antaa todella monipuolisen kuvan henkilön taipumuksista, erityisesti vahvuuksista ja tavasta toimia.

DISC-analyysin avulla voidaan syventää ymmärtämystä eri ihmisten tavasta toimia ja ajatella. Suosittelisin DISC-työkalua erityisesti työpaikan muutos- ja ristiriitatilanteisiin ja se on varmasti toimiva työkalu henkilöstön sijoittelussa uusiin työtehtäviin, työryhmien muodostamisessa ja työpaikan ilmapiirin parantamisessa.”

Yksilövalmennuksessa käynyt eläinlääkäri, 44

{

Ira Koivun vetämä tiimivalmennus auttoi työyhteisöämme oivaltamaan ja ymmärtämään erilaisuuttamme, toisten kohtaamista sekä työyhteisömme vuorovaikutusta.

Päivän aikana löysimme työyhteisömme vuorovaikutuksen kannalta merkittäviä kehityskohteita, joita olemme voineet työstää eteenpäin.”

Hanna Åby
Näsinkulman Klubitalon johtaja, Sopimusvuori ry

100 % vastanneista suosittelisi valmentajaa ja Everything DISC -työkalua.

100 % koki, että koulutuksen sisällöistä tulee olemaan hyötyä omassa käytännön työssä.

93 % vastanneista kertoi saaneensa koulutuksesta uutta tietoa.

93,3 % koki, että koulutus vastasi omia tarpeita.

 

  Vankkaa ja harvinaisen monipuolista osaamista viestinnästä ja sisällöntuotannon alueelta, inspiroivaa dynaamisuutta, pulppuilevia ideoita, ymmärrystä sanoista ja visuaalisuudesta sekä hauskoja hetkiä! Suosittelen lämpimästi!

  Karoliina Ahola Avatar Karoliina Ahola
  15.2.2018

  Kiitos hyvästä koulutuspäivästä. Asiat esitettiin selkokielellä, helposti ymmärrettävässä muodossa. Sain täydellisesti vastetta kurssimaksulle. Voin suositella kaikille <3

  Taina Jokinen Avatar Taina Jokinen
  27.4.2018

  Ei voi antaa kuin viisi tähteä aamun luennon pohjalta. Jos ei sen pohjalta tajunnut mistä on kyse ja mikä on tärkeää, niin voihan nenä.

  Leena Tervakorpi Avatar Leena Tervakorpi
  5.3.2018

  Erinomaisen inspiroiva puhuja! 😊

  Tarja Munther Avatar Tarja Munther
  14.2.2018

  Kotkot, kyllä oli asiaa!

  Isa Karlsson Avatar Isa Karlsson
  5.3.2018

  Toimiva, monipuolinen, syvällinen osaaminen loistaa.

  Rose Sirviö Avatar Rose Sirviö
  2.3.2018

Koulutuksen paras anti oli…

“Nyt ymmärrän, miksi tiettyjen ihmisten kanssa on ollut vaikea löytää yhteisymmärrystä.”

”Profiilien soveltaminen käytännön työelämään.”

”Työtovereita ja itseä ymmärtää nyt paremmin.”

“Työilmapiirin paraneminen.”

Asiakkaitamme

Kiinnostuitko koulutuksesta? Ota yhteyttä

  DISC® -kehittävä kehityskeskustelu -koulutuksen tuloslupaus

  Innostavan ja käytännönläheisen koulutuksen jälkeen osallistujat:

  • Tuntevat kehityskeskustelun parhaat käytännöt ja tiedostavat myös sudenkuopat.
  • Tiedostavat omat vahvuutensa ja haasteensa vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa.
  • Osaavat viedä DISC-opit omaan työhönsä.
  • Tunnistavat erilaisia vuorovaikutustyylejä ja osaavat mukauttaa käytöstään paremman lopputuloksen saavuttamiseksi.
  • Osaavat sitouttaa erilaisia ihmisiä.
  • Saavat mukaansa aineiston, josta voi myöhemmin muistuttaa mieleen opittuja asioita ja jonka avulla voi soveltaa käytäntöön oppimaansa.

  Ota yhteyttä!

  VTM Ira Koivu, Viestintätoimisto Muna vai Kana Oy

  DISC-sertifioitu valmentaja

  Ota yhteyttä:

  +358 40 487 1118

  info@munavaikana.fi

  Koulutukset ilman konsulttijargonia

  “Toimittajataustaisena esitän asiat niin, että mummonikin ne ymmärtäisi: käytännön esimerkkejä ja tarinoita hyväksikäyttäen. Luottamus ja sen vahvistaminen on koulutuksissani pysyvä teema.

  Minulla on missio: haluan olla mukana parantamassa suomalaisten yritysten hyvinvointia ja tuottavuutta. ”

  VTM Ira Koivu, Viestintätoimisto Muna vai Kana Oy

  Viestinnän maisteri 24 vuotta journalismia 12 vuotta esimiestyötä joista 6 vuotta viestinnän johtotehtäviä

  Myyntikoulutus ilman konsulttijargonia

  “Toimittajataustaisena esitän asiat niin, että mummonikin ne ymmärtäisi: käytännön esimerkkejä ja tarinoita hyväksikäyttäen. Luottamus ja sen vahvistaminen on koulutuksissani pysyvä teema.

  Minulla on missio: haluan olla mukana parantamassa suomalaisten yritysten hyvinvointia ja tuottavuutta. ”

  VTM Ira Koivu, Viestintätoimisto Muna vai Kana Oy

  Viestinnän maisteri 24 vuotta journalismia 12 vuotta esimiestyötä joista 6 vuotta viestinnän johtotehtäviä

  Muna vai Kanan valmennuksissa on 100 % tyytyväisyystakuu:

  Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, voit repiä laskun

  Seuraa myös:

  Pin It on Pinterest