Palvelut

VALMENNUKSET

Tarjoamme yksilö- ja ryhmävalmennuksia, jotka räätälöidään asiakkaan toiveen mukaan.

Käytössä DISC® – analyysin räätälöidyt yksilö- ja ryhmäraportit. Maailmanlaajuisesti käytössä oleva ja kattavasti validoitu DISC® -menetelmä on ainutlaatuinen ja konkreettinen työkalu itsetuntemuksen ja viestinnän kehittämiseen.

Käytämme myös tarinankerronnan menetelmää (storytelling) tiimin vahvistamiseksi ja hevosavusteista toimintaa itsetuntemuksen, tiimityön ja/tai johtamisen kehittämiseen.

Koulutukset johdolle, esimiehille ja johtoryhmille löydät täältä: https://munavaikana.fi/johdon-valmennukset/

Tutustu myös  muutosjohtamisen valmennuksiin, jotka sopivat mm. tiimeille, yhteisöille, johdolle ja esimiehille sekä HR-ammattilaisille rekrytointiin.

Viestintäkoulutuksista tietoa täällä: https://munavaikana.fi/koulutukset-ja-valmennukset/

 

Hinnat
(Helsinki – Tampere välillä)

Ryhmävalmennukset (ryhmäkoko max 15 hlöä)
Yhden päivän valmennus  2500 €
Kahden päivän valmennus 3500 €
Hinta on kokonaishinta: mikäli ryhmässä on 15 osallistujaa, hinta on vain 167 €/osallistuja yhden päivän valmennukselta ja 300 € kahden päivän valmennukselta

Yksilövalmennukset
Päivän valmennus 1500 €
Kahden päivän valmennus 2500 €

Hintoihin lisätään arvonlisävero

Valmennuksiin yli 150 km säteellä Hämeenlinnasta lisätään matka- ja mahdolliset majoituskulut

Asiakaspalaute: Neste Oyj

Neste Oyj:n Operointi-, osaaminen ja resurssit -tiimille tilattiin Viestintä & Tiimi -valmennuspäivä, jonka tavoitteena oli vahvistaa tiimiä ja käydä läpi viestinnän yleisimpiä lainalaisuuksia ja keinoja vähentää viestintäkatkoksia.

  • 100 % koki, että tiimi vahvistui koulutuksen ansiosta
  • 85 % koki saaneensa hyödyllistä tietoa viestinnästä

”Yleisesti ottaen mukava päivä, johon kaikkien oli uskoakseni helppo liittyä mukaan. Koulutuksessa oli rento ja innostava tunnelma.”

KONSULTAATIO, KRIISIVIESTINTÄ, MUUTOSVIESTINTÄ

Eikö viesti mene perille? Onko strategia ja suunta hukassa? Tarvitsetko yrityksen ulkopuolista asiantuntija-apua muutosviestintään? Tunteeko kukaan vai menikö maine? Miten toimia median kanssa? Muna vai Kana tarjoaa ammattiapua viestinnän ja esimiestyön haasteisiin, muutos- ja kriisitilanteisiin, viestintästrategian kirkastamiseen, uudistuksiin, imagon kohotukseen, someviestintään, brändäämiseen, sanoman esille saamiseen ja vaikuttajaviestintään. Mikä vain viestinnällinen pulma onkaan kyseessä, apu löytyy täältä! Meiltä saat tarpeisiinne perusteellisesti pureutuvaa konsultaatiota, josta saat työkaluja yrityksesi viestinnän ja ilmapiirin parantamiseen ja näkyvyyden sekä kassavirran voimistamiseen.

Hinnat

Kartoituskeskustelu ei maksa mitään, ota yhteyttä ja sovitaan aika!

Konsultointi 1 h = 120 €

Hintaan lisätään arvonlisävero.

Asiakaspalaute: Tarrataivas

Nimikointitarroja tarjoava yhden naisen yritys Tarrataivas tilasi parin tunnin konsultoinnin, jossa käytiin läpi yrityksen kotisivujen sisältörakenne, sisällöt ja brändin erottuminen kilpailijoista.

Tarrataivaalle tehtiin tarkat toimenpidesuositukset kotisivujen teksti- ja kuvasisältöihin sekä sosiaalisen median viestintään. Lisäksi annettiin ideoita uusiin kilpailijoista erottuviin erikoistuotteisiin ja mainetekoihin yrityksen tunnettuuden lisäämiseksi.

“Asiantuntevaa ja idearikasta palvelua.”

LUENNOT

Viestinnän, kirjoittamisen, journalismin, tiedottamisen ja johtamisen koulutusta ja luentoja.

 

Hinnat

Kahden tunnin luento 1200 € Yksi tunti 1045 € Hämeenlinnassa pidettäviin luentoihin annetaan 20 % alennus. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Asiakaspalautteita:

“Sain luennolta hyviä vinkkejä yrityksen viestintään.” “Ei voi antaa kuin viisi tähteä aamun luennon pohjalta. Jos ei sen pohjalta tajunnut mistä on kyse ja mikä on tärkeää, niin voihan nenä.” “Kotkot, kyllä oli asiaa!” Erinomaisen inspiroiva puhuja! 😊

SISÄLLÖNTUOTANTO

Koukuttavia ja vaikuttavia tekstejä, mm. sisällöntuotantoa kotisivuille, sosiaalisen median viestintää, kampanjat, vetoomukset, mainostekstit, tiedotteet.

Hinta

Sisällöntuotantoa esim. blogiin tai kotisivuille
350 – 1500 € + alv /350 sanaa (A4)
Hinta riippuu työn vaativuudesta. Pyydä tarjous!

Asiakaspalaute: Parolan Rottinki Oy 

Käsintehtyihin rottinkikalusteisiin erikoistunut, yli 50 vuotta suomalaisten koteja kaunistanut perheyritys Parolan Rottinki Oy tarvitsi uusia tekstejä uutiskirjeisiin sekä vanhojen sisältöjen editointia. 

“Iran kanssa on helppo ja vaivaton tehdä yhteistyötä. Saimme tilatut tekstit nopeasti ja vaivattomasti ja ne ovat nyt paremmassa muodossa. Kaikki tehtiin mitä luvattiin ja vielä vähän enemmänkin. Ira on loistava asiakaspalvelija ja todella taitava alan ammattilainen.” Anitta Herranen Parolan Rottinki Oy

MEDIATIEDOTTEET

Tarvitsetko näkyvyyttä yrityksellesi tai asiallesi? Onko sinulla loistava idea tai palvelu, jolle tarvitset julkisuutta? Oletko lähettänyt tiedotteita ilman tulosta?

Tarvitset tiedotteen, jota toimittaja ei siirrä roskakoriin ja joka menee läpi mediassa!

Muna vai Kanan mediakonkari tietää, mistä narusta vetää ja kenelle viesti kannattaa suunnata, jotta se ylittää uutiskynnyksen. Ammattitaidolla tehty viestintä maksaa itsensä hyvin pian takaisin, korkojen kera.

SMALL

550,-

Sis.

Sisällöntuotanto tiedotteeseen (n. 2500 merkkiä)

Asiakas toimittaa tarvittavat taustatiedot

MEDIUM

1200,-

Sis.

Suunnittelupalaveri asiakkaan kanssa

Sisällöntuotanto tiedotteeseen (n. 2500 merkkiä)

Kuvamateriaalin hankinta

Tiedotteen jakelu

Suosituin!

ALL INCLUSIVE

2800,-

Sis.

Suunnittelupalaveri asiakkaan kanssa

Sisällöntuotanto kolmeen eri medialle räätälöityyn tiedotteeseen (n. 2500 merkkiä kpl)

Kuvamateriaalin hankinta

Mediatiedotteiden jakelu

Mediaseuranta 2 vkon ajaksi

Raportointi + jatko-ohjeistus

Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Seuraa myös:

Pin It on Pinterest