Muna vai Kana?

Helmikuussa 2018 kuoriutuneen yrityksen nimi tulee ikuisuuskysymyksestä, jota kannattaa miettiä jos tulee ongelmia viestinnässä tai vaikka työilmapiirissä: kumpi oli ensin, huono viestintä vai huono ilmapiiri?

Hyvä viestintä ruokkii hyvää ilmapiiriä ja huono huonoa. Mutta jos ilmapiiri tai vaikkapa yrityksen maine on jo valmiiksi huono ja epäluotettava, mikään määrä yhdestä suunnasta tulevaa viestintää ei sitä korjaa. Vastaanottajan on luotettava, että viestin lähettäjä tietää mistä puhuu ja että hän pyrkii yhteiseen hyvään.

Jos luottamusta ei ole, viesti torjutaan. Kun luottamuksen luomisessa onnistutaan, maaperä yhteisymmärrykselle on hedelmällinen ja viestintä helppoa. Tarvitaan tekoja, luottamusta ja vuorovaikutusta. Nämä eivät välttämättä maksa juuri mitään, mutta tuottavat paljon: iloa, vaikuttavuutta ja kassavirtaa.

Muna vai kana? Ei ole toista ilman toista.

Kuulumme  Rohkelikkojen tupaan

Muna vai kana Oy:n taustalla on lujaa ammattitaitoa (katso referenssit) mutta myös arvoja, jotka ohjaavat kaikkea toimintaa. Uskallamme tehdä viestintää, jossa on munaa. Me arvostamme rehellisyyttä ja suoraa puhetta.  Jos on mokattu, se myönnetään, anteeksi pyydetään ja virhe korjataan. Uskomme siihen, että aito voittaa feikin, vaikka se aito haisisikin pahemmalle. Teemme sen minkä lupaamme ja kannamme työstämme vastuun.
Toimimme reilusti ja avoimesti ja teemme töitä vain hyviksille.  Maapallon tulevaisuus on meille sydämen asia ja siksipä teemme kaikkemme vähentääksemme hiilijalanjälkeämme. Konkreettisesti: sähkö mitä käytämme, on tuulivoimasta peräisin. Tulostamme kaksipuolista ekoasetuksilla. Pyrimme välttämään yksityisautoilua ja korvaamme pitkillä matkoilla auton junalla tai bussilla. Lyhyillä matkoilla Muna vai kana ilmaantuu paikalle polkupyörällä. Pyrimme syömään kasvispainotteisesti ja jos syömme lihaa, se on riistaa tai luomua.
Kompostoimme ja kierrätämme kaiken mahdollisen. Ostamme mahdollisimman paljon käytettyä ja suosimme lähituotantoa. Emme osta turhaa ja käytämme kaiken loppuun. Tästä syystä saatamme kulkea helposti yli 10 vuotta samoissa vaatteissa.  

Yhteystiedot

Muna vai Kana Oy
Y-tunnus 2875975-6

Ira Koivu
Viestintäkonsultti, valmentaja
info@munavaikana.fi
+358 40 4871118
munavaikana.fi

 

Ota yhteyttä

    Seuraa myös:

    Pin It on Pinterest